COACHING

Coaching voor ADHD, ADD en Autisme

Coaching geeft je de rust om samen met je coach te werken aan sociale interacties, meer structuur in je leven aan te brengen om deze overzichtelijker te maken en prikkelverwerking te normaliseren. Je wordt steeds weer opnieuw gemotiveerd om vol te houden in de hectische wereld om je heen.

Waarvoor coaching?

Coaching helpt je om structuur aan te brengen in je leven, waardoor je beter tot je recht komt. Hierdoor zul je zelf en ook de anderen om je heen zich gaan realiseren hoe waardevol jij als mens bent.

Hoe helpt coaching?

Door structuur aan te brengen in je levenspatroon en door te kijken naar de moeilijkheden die je ervaart, helpt coaching je op weg. In je eigen tempo pak je knelpunten in je leven aan, waardoor je meer rust zult ervaren in de hectische wereld om je heen.

Wat is een coach?

Een coach is vergelijkbaar met een sportcoach. Hij helpt je bij het bereiken van de door jou gestelde doelen en hij daagt je voortdurend uit om deze doelen te realiseren en daarvoor je eigen mogelijkheden te benutten. Je coach accepteert je om wie je bent.


Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.