VERWIJZER

Kenniscentrum AD(H)D en ASS heeft expertise in specialistische begeleiding door ervaren coaches. Wanneer er casussen aangemeld worden voor gespecialiseerde begeleiding, zal dit opgepakt worden door een HBO/WO geschoolde hulpverlener. Binnen deze begeleiding worden doelen gesteld zodat de zorgvrager een zo hoog mogelijke zelfredzaamheid ontwikkelt. Wanneer binnen deze trajecten de specialistische begeleiding afgerond kan worden zonder reguliere begeleiding, zal dit worden gedaan.

CONSULATIE & ADVIES

Kenniscentrum AD(H)D en ASS denkt graag mee in complexe casussen. De denkwijze van Kenniscentrum AD(H)D en ASS kan hierbij een andere invalshoek geven wat zorgt voor nieuwe ingangen of inzichten. Het komt voor dat in situaties veel personen betrokken zijn maar dat de gedragsverandering niet lukt. Kenniscentrum AD(H)D en ASS tracht alle betrokkenen uit te dagen een invalshoek te nemen en zo in beweging te brengen. Met als doel gezamenlijk tot verandering te komen met een positief resultaat. Als verwijzer interesse in overleg? Neem dan vrijblijvend contact op.

DOCUMENTEN VERWIJZER

Kenniscentrum AD(H)D en ASS maakt enkel gebruik van veilige kanalen om informatie met u te delen hiervoor maken wij gebruik van ZIVVER

Documenten:

Instructie Verwijsbrief Jeugd Verwijzers

Gelders aanmeldformulier Jeugdhulp GVJB1

Gelders aanmeldformulier Jeugdhulp GVJB2

Stuur de betreffrende documenten naar; info@kenniscentrum-adhd-ass.nl

Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *