AD(H)D EN RELATIES

In een relatie waarin één van de partners ADHD heeft kunnen er veel spanningen zijn. De diagnose en de behandeling zorgen voor kennis en begrip bij de partners. De bestaande problemen in de relatie worden hiermee niet opgelost. Het verstoorde evenwicht of de ongelijkwaardigheid binnen de relatie kan de boosdoener zijn. Een relatie waarin ADHD een rol speelt hoeft niet negatief te zijn. Evenwicht en de focus op elkaars kwaliteiten kunnen hierbij helpen.

Je hebt een partner met ADHD

Je partner is enthousiast, open, creatief en energiek. Aan de andere kant kan je partner belangrijke zaken vergeten, te druk zijn en lijkt hij of zij soms niet te luisteren. Je voelt je meer verzorger dan partner, maatje of minnaar.

Je bent een partner met ADHD

Je partner vindt je spontane acties leuk, je hebt altijd wel wat te vertellen en de relatie met jou is nooit saai. Toch merk je dat er onbegrip is, je bent soms te druk, en je impulsiviteit pakt niet altijd goed uit.

ADHD in een relatie hoeft geen probleem te zijn

Begeleiding kan je helpen om je relatie te verbeteren. Met je coach kan je alleen, of met je partner op zoek gaan naar de krachten van ADHD in je relatie. Zo breng je de balans en de rust terug in je relatie.

Heb jij, of ben jij, een partner met ADHD? Wil je graag weten wat de ADHD- coaches van Kenniscentrum AD(H)D en ASS voor jou en je relatie kunnen betekenen? Neem contact op met de praktijk voor meer informatie.

Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *