ADD EN RELATIES

ADD in je relatie
In een relatie waarin één van de partners ADD heeft kunnen er veel spanningen zijn. Een verstoord evenwicht of een ongelijkwaardige relatie kan de oorzaak zijn. Zelfs als de diagnose gesteld is en de behandeling afgerond, kan er ondanks meer kennis en begrip, nog het een en ander misgaan. Aanwezige problemen kunnen een bron zijn voor ruzies, conflicten en stress. ADD in je relatie kan een verrijking zijn. Evenwicht en de focus op elkaars kwaliteiten kunnen hierbij helpen.

Je hebt een partner met ADD
Je partner is creatief , heeft een brede interesse en oog voor detail. Maar je partner kan ook alles uitstellen, komt soms moeilijk uit zijn of haar woorden en gemaakte afspraken worden niet altijd nagekomen. Kan je partner niet gewoon eens doen wat hij of zij moet doen? Het altijd helpen herinneren kan ook teveel worden. Je voelt je meer verzorger dan partner.

Je bent een partner met ADD
Je partner vindt je vernieuwde ideeën leuk, vindt bij jou de rust en kan je humor zeer waarderen. Je creatieve oplossingen komen vaak goed uit. Toch merk je dat er onbegrip is, je bent soms te langzaam en dat eeuwige uitstellen…

ADD in een relatie hoeft geen probleem te zijn
Begeleiding kan je helpen om je relatie te verbeteren en te versterken.. Met je coach kan je alleen, of met je partner op zoek gaan naar de positieve krachten van ADD in je relatie. Hierdoor ontstaat weer balans in je relatie.

Heb jij, of ben jij, een partner met ADD? Wil je graag weten wat de ADD- coaches van Kenniscentrum AD(H)D en ASS voor jou en je relatie kunnen betekenen? Neem contact op met de praktijk voor meer informatie.

Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *