OVER ONS

Kenniscentrum AD(H)D en ASS is een specialistische zorgaanbieder en heeft expertise in het aanzetten tot positieve verandering. Dit doen wij al sinds 2000 en onze werkwijze is erop gericht om iemand te helpen met zijn of haar kwaliteiten te ontdekken en zelf tot inzicht te komen. We bieden gespecialiseerde begeleiding voor volwassenen, gezinnen en jeugd bij AD(H)D en ASS.

De missie en visie van Kenniscentrum AD(H)D en ASS 

Het Kenniscentrum wil zoveel mogelijk mensen met AD(H)D en autisme leren om vanuit hun kracht hun leven te leiden. We doen dit door zonder oordeel te luisteren en door te vragen. Daarnaast voegen we kennis toe over de klant zelf en de diagnose. We initiëren leerervaringen. Dit zijn de bouwstenen die leiden tot een eigen plan en eigen regie.  

De belangrijkste waarden die hierbij horen zijn: 

- niet oordelen 

- goed luisteren 

- uitgaan van positieve intenties 

- eigen weg zoeken   

Wat zijn onze kernproducten: 

- begeleiding 

- jobcoaching 

- kennis 

Onze missie is om mensen met AD(H)D en autisme te helpen hun leven te leiden vanuit hun unieke kracht en kwaliteiten. Wij geloven dat elke persoon waardevolle eigenschappen bezit en streven ernaar om deze te ontdekken en te benutten. 

Onze aanpak is gebaseerd op het uitgaan van positieve intenties, zonder te oordelen en door goed te luisteren. We bieden gespecialiseerde begeleiding en kennis om individuen te ondersteunen bij het vinden van hun eigen weg en regie te voeren over hun leven. 

We kijken naar elke persoon met een menselijke, liefdevolle blik en creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin iedereen zich gehoord en begrepen voelt. Onze visie is om mensen te helpen hun unieke kwaliteiten en talenten te ontdekken en deze te gebruiken om hun leven op een positieve manier vorm te geven. 

Voordat de zorg start, plannen we altijd vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn. Op deze manier zorgen wij voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we vaak binnen twee weken voeren.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *