OVER ONS

Kenniscentrum AD(H)D en ASS is een specialistische zorgaanbieder en heeft expertise in het aanzetten tot positieve verandering. Dit doen wij al sinds 2000 en onze werkwijze is erop gericht om iemand te helpen met zijn of haar kwaliteiten te ontdekken en zelf tot inzicht te komen. We bieden gespecialiseerde begeleiding voor volwassenen, gezinnen en jeugd bij AD(H)D en ASS.

Onze specialiteit ligt in het helpen ontdekken van wat wél werkt. Vanuit onze kennis en ervaring onderzoeken we samen wat bij jou past. Wij bieden handvatten om vanuit aanwezige kwaliteiten en talenten op problemen te reageren. Om zo samen meer grip te krijgen op: wat wil ik? Wat past bij mij? En wat werkt wel?! "Kortom voor jou".

Voordat de zorg start, plannen we altijd vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn. Op deze manier zorgen wij voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we vaak binnen twee weken voeren.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *