ADD

ADD, een storm die niet gaat liggen…

Niemand ziet aan je dat jij ADD hebt...Je bent erg creatief en hebt ontzettend veel ideeën maar je kunt je er niet toe zetten om ze in de praktijk uit te voeren. Als jij geïnteresseerd in iets bent, dan kun jij je goed concentreren. Als je iets doet, dan wil je het ook erg goed doen. Jij hebt een scherpe intuïtie,je kunt voor anderen, maar niet voor jezelf, de vinger op de zere plek leggen en er een goede oplossing voor bedenken. Je kunt met meerdere dingen tegelijkertijd bezig zijn, je hebt een brede interesse en oog voor detail.

Dit is wat we vaak zien bij de mensen met ADD die wij begeleiden. In onze begeleiding gaan we uit van jouw sterke punten. Vanuit je kwaliteiten begeleiden we je om je belemmeringen te hanteren.

Want jij kent dat gevoel wel dat je gedachten niet te stoppen zijn. Het lukt je maar niet om te starten met je werk/taak, terwijl het werk groeit en daarom stel je het uit voor de zoveelste keer. Vriendschappen en relaties, die komen en gaan. Van buiten ben je rustig, van binnen stormt het.

De negatieve kanten overheersen vaak je sterke punten. Om daar verandering in te brengen kan coaching jouw steuntje in de rug zijn. Je coach accepteert en waardeert je om wie je bent.

Samen ga je op zoek naar oplossingen die bij jou passen.

Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *