ONS WERKGEBIED

Naast de zorg die je zelf direct kunt krijgen bij Kenniscentrum AD(H)D en ASS werken wij tevens samen met veel verschillende gemeenten. Dit doen wij in de vorm van eenmalige en langlopende projecten. De laatste jaren hebben de gemeentes de opdracht van de overheid gekregen om de zorg zelf te regelen in hun gemeente.

Wil jij weten of Kenniscentrum AD(H)D en ASS ook werkzaam is in jouw gemeente? Klik dan hier om een overzicht te bekijken.

Stappen richting hulp

1. Neem contact op met een wijkteam in jouw gemeente en vraag een keukentafelgesprek aan. Op de website van jouw gemeente vind je informatie over de wijkteams/consulenten en hoe je een keukentafelgesprek aanvraagt.

2. Als de gemeente het met jou eens is dat er professionele zorg nodig is geven ze hiervoor een indicatie af, met deze indicatie kan je zorg ontvangen.

3. Kies in overleg met het wijkteam een zorgaanbieder waarvan je zorg wilt ontvangen. Kenniscentrum AD(H)D en ASS biedt de mogelijkheid tot een kennismaking. Kom je er niet uit, dan kunnen we ondersteunen bij de juiste route.>> Informatie wachtijden gemeenten

Voordat de zorg start, plannen we altijd vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn. Op deze manier zorgen wij voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we vaak binnen twee weken voeren.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *