AD(H)D

Daar sta je dan, met je diagnose AD(H)D op zak. En nu?

Als je als mens AD(H)D hebt beschik je over een aantal prachtige kwaliteiten. Je bent bijvoorbeeld: een harde werker, je impulsiviteit maakt je spontaan en openhartig. Je bent open, eerlijk, creatief, energiek, enthousiast, je bent origineel en beschikt over een groot gevoel voor humor. Echter door het vechten tegen de dingen die niet goed gaan en waarop je steeds wordt afgerekend, vergeet je vaak dat je deze positieve punten hebt. Je probeert te overleven!

Aan de buitenkant zie je eigenlijk niets. In je hoofd raast er een tornado. Je bent vergeetachtig, je kan niet wachten totdat jij eindelijk het woord krijgt, miscommunicatie, eerst doen dan denken, verzanden in details, onrustig, uitstellen, perfectionistisch, tobben, ongeduldig, faalangst, structuurloos, niet kunnen stoppen en toch je werk niet afkrijgen, niet kunnen ontspannen. Je relatie staat onder druk, je studie staat op een laag pitje, je administratie zit in drie tassen en een schoenendoos en je huishouden…tja..

Dit is wat wij vaak zien bij de mensen met AD(H)D die wij begeleiden. Wij kunnen je begeleiden om deze belemmeringen beter te hanteren. Wij gaan uit van datgene wat al goed gaat.

Je coach accepteert en waardeert je om wie je bent en gaat samen met je op zoek naar oplossingen die bij jou passen.

Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *