LOOPBAANADVIES

Als je vast loopt op je werk, maar je weet niet precies waaraan het ligt. Je wilt graag wat anders, maar niet weet wat. In deze gevallen biedt het Kenniscentrum AD(H)D en ASS een traject aan om je te oriënteren op je loopbaan.

Als je gebruik maakt van een re-integratie- of een outplacement traject bij het Kenniscentrum AD(H)D en ASS, is de loopbaanoriëntatie een substantieel onderdeel van het traject.

Een loopbaanoriëntatie traject bij het Kenniscentrum AD(H)D en ASS beslaat maximaal 10 gesprekken waarbij als leidraad het Kenniscentrum AD(H)D en ASS werkboek voor loopbaanoriëntatie wordt gebruikt. Aan de hand van (huiswerk)opdrachten en gesprekken met ervaren een loopbaanadviseur ga je op zoek naar antwoorden op de vragen: ‘wat wil ik?’, ‘wat kan ik?’ en ‘wat zijn mijn randvoorwaarden voor werk?’

We kunnen de methodiek en het aantal gesprekken aanpassen op je specifieke en persoonlijke hulpvraag.

Wij gaan er vanuit dat je zelfbewust en realistisch keuzes kunt maken ten aanzien van je loopbaan. En dat je hierdoor groeit in zelfrespect en zelfwaardering. Wij willen daar graag onze begeleiding en ondersteuning bij bieden.

Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *