COUNSELLING

Counselling voor ADHD, ADD en Autisme

Ons leven verloopt niet altijd zonder problemen. Vaak kom je er zelf wel uit, maar soms heb je behoefte aan een gesprekspartner die je helpt inzicht te krijgen in de probleemsituatie en je helpt hiermee om te gaan, waardoor je het leven weer in eigen hand kunt nemen

Waarvoor counselling?

Counselling kan onder meer helpen bij emotionele problemen, stress, zingevingvraagstukken, het verwerken van verlies, eenzaamheid, depressies en examenvrees.

In een open vertrouwensrelatie wordt gekeken naar de door jezelf gewenste toekomst, je eigen ontwikkeling en de te ondernemen acties daarin.

Hoe helpt counselling?

Jij staat centraal, als vrij mens met je eigen unieke gevoelens, waarden, normen en mogelijkheden. Onder professionele en individuele begeleiding, waarin je zelfredzaamheid wordt gestimuleerd, leer je richting te geven aan je eigen leven.

Wat is een counsellor?

Een counsellor is een psychosociaal hulpverlener die op basis van gelijkheid, oprecht en met respect naar je luistert en met je meevoelt.

Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *