JOBCOACHING

De naam ‘jobcoaching’ zegt het al: coaching op het werk. De coach van Kenniscentrum AD(H)D en ASS begeleidt je op en met je werk wanneer je door ASS of AD(H)D daar problemen mee ervaart. Mensen met ADHD, ADD of Autisme, maar ook hoger opgeleiden en hoogbegaafde mensen lopen vaker tegen moeilijkheden aan op hun werk en komen er niet altijd zelf uit om het op te lossen. Wij coachen je bij het uitvoeren van je taken, in het contact met je collega’s en leidinggevende, bij het organiseren en plannen van je werk, bij het algehele welbevinden op het werk.

De gesprekken kunnen bij je thuis, op het werk of op een andere plek plaatsvinden.

Voor Jobcoaching kom je in aanmerking wanneer je werkgever en jij daar samen achter staan. Zowel jij als je werkgever hebben baat bij jobcoaching.

Onder bepaalde voorwaarden vergoedt het UWV de jobcoaching:

* UWV heeft vastgesteld dat je een ziekte of handicap heeft die je belemmert bij je werk of bij het volgen van onderwijs. Dit wordt ook wel een structurele functionele beperking (SFB) genoemd.

* De voorziening waarvoor je vergoeding aanvraagt, is bedoeld om ondanks je ziekte of handicap je werk goed te kunnen doen of onderwijs te kunnen volgen.

* UWV vergoedt de goedkoopste voorziening die voor je geschikt is.

Als je niet in aanmerking komt voor jobcoaching via het UWV, kan je werkgever jobcoaching vergoeden. Bij ons kun je terecht voor de voorwaarden.

Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *