Coaching

Coaching voor mensen met ADHD, ADD en Autisme

Coaching geeft je de rust om samen met je coach te werken aan sociale interacties, meer structuur in je leven aan te brengen om deze overzichtelijker te maken en prikkelverwerking te normaliseren. Je wordt steeds weer opnieuw gemotiveerd om vol te houden in de hectische wereld om je heen. 

Waarvoor coaching?

Coaching helpt je om structuur aan te brengen in je leven, waardoor je beter tot je recht komt. Hierdoor zul je zelf en ook de anderen om je heen zich gaan realiseren hoe waardevol jij als mens bent.

Hoe helpt coaching?

Door structuur aan te brengen in je levenspatroon en door te kijken naar de moeilijkheden die je ervaart, helpt coaching je op weg. In je eigen tempo pak je knelpunten in je leven aan, waardoor je meer rust zult ervaren in de hectische wereld om je heen.

Wat is een coach?

Een coach is vergelijkbaar met een sportcoach. Hij helpt je bij het bereiken van de door jou gestelde doelen en hij daagt je voortdurend uit om deze doelen te realiseren en daarvoor je eigen mogelijkheden te benutten. 

 Je coach accepteert je om wie je bent.

Brochure

Vragen met betrekking tot AD(H)D of Autisme? Vraag hier onze brochure aan.


Kenniscentrum AD(H)D en ASS

Kenniscentrum AD(H)D en ASS is ontstaan uit een fusie van Counselling Praktijk Gelderland (CPG) en AMARUS. Wij bieden sinds 2000 begeleiding aan mensen met ADD, ADHD en ASS. En dat doen we op basis van een positieve kijk op AD(H)D en Autisme!

AD(H)D

Als je AD(H)D hebt beschik je over een aantal prachtige kwaliteiten. Je bent, een harde werker, je impulsiviteit maakt je spontaan en openhartig. Je bent, eerlijk, creatief, energiek, je bent origineel en beschikt over een groot gevoel voor humor!

Autisme

Autisme houdt echt niet alleen maar in dat jij je afzondert van de wereld. Autisme maakt dat je heel betrouwbaar bent omdat je doet wat je zegt. Je bent punctueel en je komt afspraken na. Als je het nut van dingen inziet, doe je ze ook!