Wij hebben de volgende stageplaatsen voor 2018

1) Ben je op zoek naar een stageplaats bij het Kenniscentrum voor AD(H)D en ASS? Wil je kennismaken met de praktijk?

Wij bieden je een uitdagende leer- en werkomgeving waarin je kennis maakt met de praktijk waarin je kunt rekenen op een goede begeleiding op de buitenschoolse begeleidingsgroep. De BSB biedt praktische ondersteuning aan jongeren met ADD, ADHD of autisme bij de voorbereiding op en het doorlopen van het middelbaar-, voortgezet- en het beroepsonderwijs. Hierbij kun je denken aan het van maken en houden van een planning, het structureren van de leerstof, oefenen van studie- en planningsvaardigheden en het bewaken van overzicht. Daarnaast worden de jongeren geholpen om inzicht te krijgen wat AD(H)D of autisme voor hem of haar en zijn/haar omgeving betekent.

Wat zoeken wij?
3e/4e jaars studenten toegepaste psychologie
Eén student voor minimaal 32 uur (Locatie Nijmegen) 
Eén student voor minimaal 12 uur (Locatie Tiel)

Voor de periode februari 2018 t/m augustus 2018 zijn helaas geen stageplaatsen meer beschikbaar. Vanaf september 2018 bieden wij weer enkele plekken aan!

Heb je interesse? Mail dan je motivatiebrief plus CV naar info@kenniscentrum-adhd-ass.nl

Als er stagiaires op zoek zijn naar een coachingsstage buiten de BSB, dan kunnen zij het beste contact opnemen met Bob of Irma. We zoeken bij voorkeur stagiaires met  achtergrond toegepaste psychologie

Voor informatie kunt u mailen naar: info@kenniscentrum-adhd-ass.nl  (Ter attentie van Irma of Bob)

Of per post:

Kenniscentrum AD(H)D en ASS
t.a.v. Marja Mooijekind
Bisschop Hamerstraat 13
6511NA Nijmegen

Kenniscentrum AD(H)D en ASS

Kenniscentrum AD(H)D en ASS is ontstaan uit een fusie van  Counselling Praktijk Gelderland (CPG)  en AMARUS. Wij bieden sinds 2000 begeleiding aan mensen met ADD, ADHD en ASS. En dat doen we op basis van een positieve kijk op AD(H)D en Autisme!

AD(H)D

Als je AD(H)D hebt beschik je over een aantal prachtige kwaliteiten. Je bent, een harde werker, je impulsiviteit maakt je spontaan en openhartig. Je bent, eerlijk, creatief, energiek, je bent origineel en beschikt over een groot gevoel voor humor!

Autisme

Autisme houdt echt niet alleen maar in dat jij je afzondert van de wereld. Autisme maakt dat je heel betrouwbaar bent omdat je doet wat je zegt. Je bent punctueel en je komt afspraken na. Als je het nut van dingen inziet, doe je ze ook!