Wie zijn wij en wat is onze visie en missie?

Kenniscentrum AD(H)D en ASS is ontstaan uit een fusie van Counselling Praktijk Gelderland (CPG) en AMARUS. Wij bieden al sinds 2000 begeleiding aan mensen met ADD, ADHD en ASS . Vaak zijn deze mensen teleurgesteld in wie ze zijn of wat ze doen. Wij zien dat zij met de juiste begeleiding en kennis kunnen uitgroeien tot zelfverzekerde mensen die tevreden zijn met hun leven. Dit positieve effect zie je terug in alle aspecten van hun leven. Van school en studie tot werk en relaties. Iedereen is uniek! Ondanks de verbindende diagnose heeft ieder mens zijn eigen ontwikkeling doorgemaakt vanaf geboorte tot nu. Dat maakt hen wie ze zijn.

Brochure

Vragen met betrekking tot AD(H)D of Autisme? Vraagt hier onze brochure aan.

Kenniscentrum AD(H)D en ASS

Kenniscentrum AD(H)D en ASS is ontstaan uit een fusie van Counselling Praktijk Gelderland (CPG) en AMARUS. Wij bieden sinds 2000 begeleiding aan mensen met ADD, ADHD en ASS. En dat doen we op basis van een positieve kijk op AD(H)D en Autisme!

AD(H)D

Als je AD(H)D hebt beschik je over een aantal prachtige kwaliteiten. Je bent, een harde werker, je impulsiviteit maakt je spontaan en openhartig. Je bent, eerlijk, creatief, energiek, je bent origineel en beschikt over een groot gevoel voor humor!

Autisme

Autisme houdt echt niet alleen maar in dat jij je afzondert van de wereld. Autisme maakt dat je heel betrouwbaar bent omdat je doet wat je zegt. Je bent punctueel en je komt afspraken na. Als je het nut van dingen inziet, doe je ze ook!