Kennis van AD(H)D en ASS

Iedereen is uniek! Ondanks de verbindende diagnose heeft ieder mens zijn eigen ontwikkeling doorgemaakt vanaf geboorte tot nu. Dat maakt wie jij bent.

Vaak zien we dat mensen met ADHD, ADD en Autisme die wij begeleiden afgerekend zijn op zaken waar ze op dat moment niets aan konden doen. Dit heeft ze dan ook onzeker gemaakt. 

Samen met jou zoeken wij naar oplossingen die bij jou passen en voor jou werken. Wij blijven met veel humor en positieve inbreng naast je staan. Ook als het een keer niet lukt. Het is dan veel belangrijker om samen te kijken waar het fout is gegaan en hoe het de volgende keer anders kan.

Het gaat om jou, jij staat centraal! 

Brochure

Vragen met betrekking tot AD(H)D of Autisme? Vraag hier onze brochure aan.

Kenniscentrum AD(H)D en ASS

Kenniscentrum AD(H)D en ASS is ontstaan uit een fusie van Counselling Praktijk Gelderland (CPG) en AMARUS. Wij bieden sinds 2000 begeleiding aan mensen met ADD, ADHD en ASS. En dat doen we op basis van een positieve kijk op AD(H)D en Autisme!

AD(H)D

Als je AD(H)D hebt beschik je over een aantal prachtige kwaliteiten. Je bent, een harde werker, je impulsiviteit maakt je spontaan en openhartig. Je bent, eerlijk, creatief, energiek, je bent origineel en beschikt over een groot gevoel voor humor!

Autisme

Autisme houdt echt niet alleen maar in dat jij je afzondert van de wereld. Autisme maakt dat je heel betrouwbaar bent omdat je doet wat je zegt. Je bent punctueel en je komt afspraken na. Als je het nut van dingen inziet, doe je ze ook!