LEREN SOLLICITEREN

Hoe maak je de afstand tot de arbeidsmarkt kleiner? Wij helpen je met onderscheidend vermogen!

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom solliciteren noodzakelijk is. Als starter, bij een tegenvallende baan, bij een volgende stap in je carrière of bijvoorbeeld na een periode van werkloosheid of (langdurige) ziekte. Onderscheidend vermogen vormt in alle situaties een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle persoonlijke presentatie. Zonder onderscheidend vermogen en zelfvertrouwen wordt het voor jou moeilijker om jouw toegevoegde waarde te benadrukken en jezelf op de juiste wijze te presenteren.

Wij hebben een succesvole training ontwikkelt waarmee we jouw onderscheidend vermogen snel inzichtelijk krijgen. Tijdens deze interactieve training behandelen we het gehele sollicitatietraject: van het vaststellen van je ambities tot het schrijven van een professionele motivatie brief, het samenstellen van het cv en het voeren van een zelfbewust sollicitatiegesprek. Ter ondersteuning van jouw persoonlijke presentatie richten we ons met name op de mindset en de rol van de interviewer. Onze aanpak is gebaseerd op een helder stappenplan waarmee wij samen met jou invulling geven aan succesvol solliciteren.

Voordat de zorg start, plannen we altijd een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en of wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn, zo kunnen wij zorgen voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we normaliter binnen twee weken voeren. De start van de zorg is afhankelijk van de wachtlijst. Waar nodig bieden we overbruggingszorg.

Naam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
 *
 *
Bericht *