SPELLETJESAVOND

Ticket to ride, 30 seconds, Dixit, Rummikub, Cluedo, Weerwolven, Monopoly, Kolonisten van Catan, Stratego, Regenwormen… Komen deze spelletjes je bekend voor? Of wil je ze graag leren spelen? Dan is de spelletjesavond misschien iets voor jou!

DOEL
Samen met elkaar maken we er een leuke gezellige avond van. Spelletjes mogen mee worden genomen maar wij zullen ook voor een groot aantal spelletjes zorgen. Ook zullen er lekkere hapjes en drankjes zijn. De organisatie is in handen van Fenna en Valerie, coaches bij het Kenniscentrum en zeer enthousiaste spelletjesfanaten. Ervaring met spelletjes is niet nodig, er is genoeg tijd en ruimte om alles rustig uit te leggen en uit te proberen.
WIE
De spellenavond is bedoeld voor cliënten met AD(H)D en ASS vanaf 18 jaar en ouder. We splitsen een deel van de avond op in groepjes en we sluiten af met een gezamenlijk spel.
WANNEER
1x per maand (ongeveer om de vier weken) van 19.00 tot 22.00, de exacte data wordt nog besproken.
WAT
Met de groep zorgen we er samen voor dat er verschillende spellen aanwezig zijn: zowel laagdrempelige spellen als de wat meer geavanceerde spellen. Als de avond begint bekijken we wie wat wil spelen en maken we groepjes. Het is niet erg als je een spel nog nooit gespeeld hebt. Voor de inbegrepen drankjes en wat hapjes wordt gezorgd.
HOE
Om onderling te communiceren maken we gebruik van Whatsapp. Als je mee wil doen dan kan je worden toegevoegd in de appgroep. Dit is niet verplicht maar wel handig.

Heb je interesse en wil je graag meer weten over spelletjesavond? Vul dan jouw gegevens in op het onderstaand formulier.

Je kan ook direct contact opnemen met onze receptie via receptie@kenniscentrum-adhd-ass.nl of 024-3978863. De receptie is op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot en met 17.00 uur.

Informatie spelletjesavond


Voordat de zorg start, plannen we altijd vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek in. Samen bespreken we waar je naar op zoek bent en wat wij kunnen bieden. Samen bekijken we wat voor soort coach passend zou zijn. Op deze manier zorgen wij voor een goede match. Een kennismakingsgesprek kunnen we vaak binnen twee weken voeren.